Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736297115

Copa 736297115 Información oficial sobre el partido 736297115 en Hattrick

26.06.2024 12:15:00

Mägos del Balón Alineación oficial del equipo 'Mägos del Balón' en el partido 5 - 1 Moralo Cp Alineación oficial del equipo 'Moralo Cp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Mägos del Balón Alineación oficial del equipo 'Mägos del Balón' en el partido 8 - 1 Moralo Cp Alineación oficial del equipo 'Moralo Cp' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mägos del Balón

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Mägos s'avançava al marcador al minut 28, després d'un rebot que va caçar en Václav Raška per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Mägos va aconseguir el 2 - 0 quan Jorge Peña Rubia va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Beturián Sánchez Gil es va introduir dins la defensa central al minut 56, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Mägos va augmentar la diferència quan Bogdan Predeanu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Jorge Peña Rubia de Mägos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Jorge Peña Rubia arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 209 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Renato Folchs van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en László Hévizi a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Malcom Bourbon de Mägos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Malcom Bourbon es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Moralo Cp

Goles Goles

  • 151 Minuto 50 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 50, el jugador visitant László Hévizi va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Orlando van Tulder al minut 33 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En László Hévizi va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Rudie Holla.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miho Krizmanić de MCP va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.