Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736295072

Copa 736295072 Información oficial sobre el partido 736295072 en Hattrick

26.06.2024 11:15:00

BSC YoungBears Alineación oficial del equipo 'BSC YoungBears' en el partido 2 - 1 FC Black Bears Thurgau Alineación oficial del equipo 'FC Black Bears Thurgau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BSC YoungBears Alineación oficial del equipo 'BSC YoungBears' en el partido 3 - 1 FC Black Bears Thurgau Alineación oficial del equipo 'FC Black Bears Thurgau' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,7 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSC YoungBears

Goles Goles

  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Wisi Grind la va rematar Sebi Lottenbach amb una magnífica volea que va fer pujar per a BSC YB el 1 - 1.
  • 124 Minuto 89 (Gol de penalti): BSC YB va posar-se per davant 2 - 1 al minut 89, quan Sebi Lottenbach va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hene Trowe va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Wisi Grind va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BSC YB que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Al minut 60, Eckardt Vadot de BSC YB va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Steffan Lurch de BSC YB va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Black Bears Thurgau

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Micha Schimanski que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Inozens Wernly de Thurgau, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Inozens Wernly. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Inozens Wernly quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 90, en un 1 contra 1 amb el porter, però Joann Châtelet va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Dwight Palmboom des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andy Reed de Thurgau va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Inozens Wernly es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.