Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736286496

Copa 736286496 Información oficial sobre el partido 736286496 en Hattrick

26.06.2024 09:00:00

AC Kyiv Alineación oficial del equipo 'AC Kyiv' en el partido 2 - 4 Dnipro Star Alineación oficial del equipo 'Dnipro Star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AC Kyiv Alineación oficial del equipo 'AC Kyiv' en el partido 1 - 4 Dnipro Star Alineación oficial del equipo 'Dnipro Star' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Kyiv

Goles Goles

  • 187 Minuto 37 (Gol tiro lejano): En Artem Havronskyi conduïa pel cercle central i, veient a en Radoslav Leonenko desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 1.
  • 187 Minuto 42 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Kyiv volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 42 van aconseguir marcar quan en Vasil Miňovský va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Kyiv van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vasil Miňovský va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vasil Miňovský.

Dnipro Star

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Vitalii Gurevich que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Dnipro.
  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Mykhailo Patelnya per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Boleslav Rudnitskiy quedar desmarcat i marcar per a Dnipro al minut 73. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Volodymyr Krygin va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Hryhorii Matviychuk quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Paramon Kasian, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Paramon Kasian, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hryhorii Matviychuk no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Vasyl Kobzar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.