Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736284432

Amistoso (RC) 736284432 Información oficial sobre el partido 736284432 en Hattrick

25.06.2024 19:10:00

Bozziland Alineación oficial del equipo 'Bozziland' en el partido 0 - 7 Monteverde Rangers Alineación oficial del equipo 'Monteverde Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bozziland Alineación oficial del equipo 'Bozziland' en el partido 0 - 4 Monteverde Rangers Alineación oficial del equipo 'Monteverde Rangers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bozziland

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Bozziland per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Giuseppe Empiri va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 219 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Pier Giovanni Andò va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Valerio Di Giacomo, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bozziland va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Valerio Di Giacomo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuele Duvia de Bozziland va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Monteverde Rangers

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Barnaba Chiti donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Boudewijn Devorst de Monteverde l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 32 de partit.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Beppe Betta va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 3 per a Monteverde.
  • 190 Minuto 64 (Gol de falta): El Barnaba Chiti va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Monteverde. 0-4.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Warner Dolce va augmentar l'avantatge de Monteverde a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Warner Dolce va augmentar l'avantatge de Monteverde a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Passaven 83 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Bastian Arens va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pëllumbardh Baroni va enviar un xut des de 40 metres al minut 39, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Radosław Bekus després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Carlo Torru va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Warner Dolce, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Monteverde va quedar sense poder incrementar el seu marcador.