Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736282941

Copa 736282941 Información oficial sobre el partido 736282941 en Hattrick

26.06.2024 03:15:00

CUCAPAH FC Alineación oficial del equipo 'CUCAPAH FC' en el partido 2 - 6 Chivalácticas Alineación oficial del equipo 'Chivalácticas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
CUCAPAH FC Alineación oficial del equipo 'CUCAPAH FC' en el partido 3 - 5 Chivalácticas Alineación oficial del equipo 'Chivalácticas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,8 % 70,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUCAPAH FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Hans Läf va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de CUCAPAH, 叶 (Ye) 傲南 (Aonan), que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan 叶 (Ye) 傲南 (Aonan) va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 el CUCAPAH va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ştefan-Paul Grama no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Bert Giesswein va disposar d'una bona oportunitat al minut 65, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 206 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 70 minuts de joc, Romolo Lacrimini semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Chivalácticas

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Facundo Armada que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Chivas.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, un xut de Vladimiro Sierra des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador de Chivas Gustavo Alarcón va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 43 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Vladimiro Sierra va augmentar l'avantatge de Chivas a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de José María Ahedo arribés a peus de Gustavo Alarcón, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Chivas el 2 - 5.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Vladimiro Sierra va augmentar l'avantatge de Chivas a 2 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Vladimiro Sierra quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de João Ovelha, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Darío Campos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael La Fuente de Chivas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gustavo Alarcón de Chivas es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Rafael La Fuente de Chivas per doble groga al minut 74.