Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736281301

Copa 736281301 Información oficial sobre el partido 736281301 en Hattrick

25.06.2024 21:45:00

Kamboi Eagles Alineación oficial del equipo 'Kamboi Eagles' en el partido 0 - 2 Kotem Vrij Vooruit Alineación oficial del equipo 'Kotem Vrij Vooruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Kamboi Eagles Alineación oficial del equipo 'Kamboi Eagles' en el partido 0 - 5 Kotem Vrij Vooruit Alineación oficial del equipo 'Kotem Vrij Vooruit' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kamboi Eagles

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tobias Wadsworth de Kamboi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Kotem Vrij Vooruit

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Werner Bucher de Vooruit va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Riccardo Ocello va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Vooruit va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Samuel Espínola Mendes va quedar-se sol davant el porter Declan Hirschfeld, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Barkın Tutuşuk va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Declan Hirschfeld va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Declan Hirschfeld, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Albert Legaspi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jaime Sánchez Moreno va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Alfie Hobson de Vooruit va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Vooruit quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pier Giorgio Scaccia va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 284 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Alfie Hobson de Vooruit al minut 79 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mijo Ujčić de Vooruit amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.