Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736278457

Copa 736278457 Información oficial sobre el partido 736278457 en Hattrick

25.06.2024 20:45:00

FC Hiiriliiga Alineación oficial del equipo 'FC Hiiriliiga' en el partido 4 - 3 AS Jamppa Alineación oficial del equipo 'AS Jamppa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Hiiriliiga Alineación oficial del equipo 'FC Hiiriliiga' en el partido 3 - 0 AS Jamppa Alineación oficial del equipo 'AS Jamppa' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hiiriliiga

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 32, Miguel Villabona de Hiiriliiga empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Hiiriliiga va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 34 Miguel Villabona va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miguel Villabona es va introduir dins la defensa central al minut 63, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Wilfred Allaert ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Hiiriliiga es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 el Hiiriliiga va posar setge sobre la defensa central visitant però en Karl-Erik Andersin no va estar gens encertat.
  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Pedro Traverso de Hiiriliiga va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Wilfred Allaert al minut 29 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Karl-Erik Andersin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Hiiriliiga ho intentava per la dreta per mitjà de Miguel Villabona, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Miguel Villabona per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sebastijonas Klebavičius va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

AS Jamppa

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Reza Vossers que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Jamppa.
  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Jamppa va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Reza Vossers va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Jamppa va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 79, quan Reima Vuorimaa, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Reima Vuorimaa de Jamppa es va guanyar la targeta groga merescudament.