Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736277264

Copa 736277264 Información oficial sobre el partido 736277264 en Hattrick

25.06.2024 20:15:00

NK Kufuzu Alineación oficial del equipo 'NK Kufuzu' en el partido 2 - 3 Rose Stars Alineación oficial del equipo 'Rose Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NK Kufuzu Alineación oficial del equipo 'NK Kufuzu' en el partido 3 - 1 Rose Stars Alineación oficial del equipo 'Rose Stars' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NK Kufuzu

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Henryk Bartniczak entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Kufuzu, un peu providencial d'en Gianfranco Pieralisi va situar el 1-1 al panell digital.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gianfranco Pieralisi va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Kufuzu empatava el partit, 2 a 2, al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Nejc Jakša va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kufuzu se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Gorazd Kranjec del Kufuzu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mike Cruz va marxar de Étienne Teixeira en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Kufuzu van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Henryk Bartniczak quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Gorazd Kranjec va estar a punt de marcar al minut 89 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gianfranco Pieralisi de Kufuzu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rose Stars

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Rado Mlakar donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gian Luca De Luigi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Christian Moizan va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Stars van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Chris Elliot des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): Christian Moizan va marxar per velocitat al minut 13 i va fer una passada de la mort a Gian Luca De Luigi, però aquest va fallar.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Eelis Lannetta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Stars sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rado Mlakar, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.