Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736274985

Copa 736274985 Información oficial sobre el partido 736274985 en Hattrick

25.06.2024 19:45:00

Ghetto Alineación oficial del equipo 'Ghetto' en el partido 4 - 1 Ac milan 2010 Alineación oficial del equipo 'Ac milan 2010' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ghetto Alineación oficial del equipo 'Ghetto' en el partido 2 - 1 Ac milan 2010 Alineación oficial del equipo 'Ac milan 2010' en el partido
Tiene suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,2 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ghetto

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Jerzy Pieczarka de Ghetto, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 107 Minuto 22 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Ghetto Iginio Piccirillo va anotar el 2 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marco Antônio Dezan de Ghetto va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Ghetto va augmentar la diferència quan Austin Sneed no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Iginio Piccirillo de Ghetto va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Ghetto ho intentava per la dreta per mitjà de Gösta Hagelbrant, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Ac milan 2010

Goles Goles

  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, Jalal al Din Diwani va pentinar un córner cap al segon pal que Kiarash Panahi va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Caíque Guedes Pereira va rebre molts aplaudiments. Al minut 32 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Ferdinando Calosso quasi redueix la diferència al marcador al minut 33, però una gran estirada d'en Paolo Papalino va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 250 Minuto 36 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de milan van pujar a rematar. Però en Piero Norcini la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): milan va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 77 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kiarash Panahi de milan es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.