Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736268984

Copa 736268984 Información oficial sobre el partido 736268984 en Hattrick

25.06.2024 18:30:00

Traktor Lindau Alineación oficial del equipo 'Traktor Lindau' en el partido 4 - 5 TuS Föckinghausen Alineación oficial del equipo 'TuS Föckinghausen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Traktor Lindau Alineación oficial del equipo 'Traktor Lindau' en el partido 3 - 2 TuS Föckinghausen Alineación oficial del equipo 'TuS Föckinghausen' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,6 % 34,9 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Traktor Lindau

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 2 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Tahir Ongun llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sandro Schlumberger, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Traktor se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 15.
  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): Traktor aconseguia el 3 - 4 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Tahir Ongun al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Traktor per la dreta va donar com a resultat un gol de Wacław Klinicki al minut 84 que reduïa la distància a 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 49 minuts, en Sandro Schlumberger no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luděk Bárek de Traktor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TuS Föckinghausen

Goles Goles

  • 160 Minuto 9 (Gol de falta): Föckinghausen, al minut 9, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de András Vad.
  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Danilo Anaut, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 29.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Föckinghausen va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 32. Jerónimo Almaraz va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Wilhelm Scherzer va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Wilhelm Scherzer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 3 - 5 per a Föckinghausen.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jarno Kuiper va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jean-Guy Courtecuisse va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Jussi Jusslin va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jean-Guy Courtecuisse. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.