Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736260982

Copa 736260982 Información oficial sobre el partido 736260982 en Hattrick

25.06.2024 17:45:00

Biancocelesti Alineación oficial del equipo 'Biancocelesti' en el partido 4 - 3 Juventus Purin Alineación oficial del equipo 'Juventus Purin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Biancocelesti Alineación oficial del equipo 'Biancocelesti' en el partido 2 - 4 Juventus Purin Alineación oficial del equipo 'Juventus Purin' en el partido
Tiene suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biancocelesti

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Afşar Figar va donar a Biancocelesti un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tanju Eğim va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Afşar Figar de Biancocelesti va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Biancocelesti va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Afşar Figar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Tanju Eğim es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Afşar Figar va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 205 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Cătălin Guşetu de Biancocelesti va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Afşar Figar al minut 64 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mihai Popa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Juventus Purin

Goles Goles

  • 151 Minuto 47 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 47, el jugador visitant Amara Odjé va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50, Noël Bourson va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per JP en aconseguir el 3 - 2.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Un mica després, Briac Laborde de JP va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): JP va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pierre-Emmanuel Champagne es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 239 Minuto 46 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Dan Velez va servir per deixar enrere el gegant Dimian Bacău al minut 46, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.