Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736258799

Copa 736258799 Información oficial sobre el partido 736258799 en Hattrick

25.06.2024 17:15:00

Sporting L.T. Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Sporting L.T. Amsterdam' en el partido 3 - 4 Lannister Blues Alineación oficial del equipo 'Lannister Blues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sporting L.T. Amsterdam Alineación oficial del equipo 'Sporting L.T. Amsterdam' en el partido 1 - 5 Lannister Blues Alineación oficial del equipo 'Lannister Blues' en el partido
Tiene suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting L.T. Amsterdam

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 31 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Memnun Küntay llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Amsterdam equilibrava la balança al minut 78. En Namık Şükür, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Amsterdam van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alparslan Eryiğit va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Alparslan Eryiğit quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Alparslan Eryiğit va superar els defenses rivals per velocitat al minut 26 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Lannister Blues

Goles Goles

  • 164 Minuto 48 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Sean Roach de Lannister va marcar de penal l'empat al minut 48.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 59, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sean Roach es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Bruno Cuesta va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Jimmy Bowman va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Lannister van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Henry Stout, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Bruno Cuesta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Cemal Cem Felek, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Clem Southin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Roger Delgado quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.