Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736257834

Copa 736257834 Información oficial sobre el partido 736257834 en Hattrick

25.06.2024 16:45:00

Tobago AFC Alineación oficial del equipo 'Tobago AFC' en el partido 1 - 3 ViKing RG Alineación oficial del equipo 'ViKing RG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tobago AFC Alineación oficial del equipo 'Tobago AFC' en el partido 0 - 1 ViKing RG Alineación oficial del equipo 'ViKing RG' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tobago AFC

Goles Goles

  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 59 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Nitin Azad, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Tobago a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Daren Lewis va deixar a Adolfo Deblore assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): Tobago va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Padminish Menon va anar a parar a les mans del porter.

ViKing RG

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, ViKing es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Adolfo Deblore es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, Víctor de la Dehesa va augmentar l'avantatge de ViKing a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Víctor de la Dehesa de ViKing l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 60 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jan Joensen després de 14 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rahul Shah va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Adolfo Deblore. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.