Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736256786

Amistoso (Int., RC) 736256786 Información oficial sobre el partido 736256786 en Hattrick

19.06.2024 18:45:00

Los Chuzos con el Emérito Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos con el Emérito' en el partido 3 - 4 Vic Legends FC Alineación oficial del equipo 'Vic Legends FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Chuzos con el Emérito Alineación oficial del equipo 'Los Chuzos con el Emérito' en el partido 1 - 2 Vic Legends FC Alineación oficial del equipo 'Vic Legends FC' en el partido
Tiene suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,6 % 74,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chuzos con el Emérito

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 20 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Emérito. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Kameel Al-Mazem xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Hassan Al-Belouki de Emérito va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hassan Al-Belouki va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Flavio Menichino va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hassan Al-Belouki va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Farid Al-Olaki, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): En Aayed Naghmoosh del Emérito ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Emérito Kameel Al-Mazem va intentar enganyar Flavio Menichino amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Emérito, Masoud Al-Murhaib, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Emérito Farid Al-Olaki, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Flavio Menichino. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Emérito, Aayed Naghmoosh, col·locà la pilota just a les mans d'en Flavio Menichino. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Komeil Habib Nia de Emérito va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Vic Legends FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 31 (Gol por la derecha): Legends van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 31 quan Julio Errazquin sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Miquel Sastregener va anar directament als peus de David Rubí que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Hammou Safrioui sol davant la porteria al minut 50, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Legends a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Francisco Andrés Álvaro va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Es duien 83 minuts de partit jugats quan David Rubí va estar a punt de posar per davant a Legends amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hilal Bin-Ghadayer va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): David Rubí va marcar al minut 85 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raúl Barrera que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Alexandro Máximo de Legends va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Abdelqouddous Nadiri va xutar fora per a Legends, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Raúl Barrera de Legends va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Wilson Garcés va clavar el 3 - 3 per a Legends amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Flavio Menichino va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.