Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736255925

Amistoso 736255925 Información oficial sobre el partido 736255925 en Hattrick

19.06.2024 08:00:00

ÇınarlıSpor FK Alineación oficial del equipo 'ÇınarlıSpor FK' en el partido 2 - 1 Águiaresma Sport Club Alineación oficial del equipo 'Águiaresma Sport Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ÇınarlıSpor FK Alineación oficial del equipo 'ÇınarlıSpor FK' en el partido 3 - 2 Águiaresma Sport Club Alineación oficial del equipo 'Águiaresma Sport Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,5 % 15,4 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ÇınarlıSpor FK

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Orhan Cebrail va donar a ÇSFK un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Bedrettin Gezmiş va incrementar l'avantatge de ÇSFK amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El ÇSFK ho intentava per la dreta per mitjà de Saygın Nehir, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Halil İbrahim Gediz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan Osman Yoldaş de ÇSFK gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Águiaresma Sport Club

Goles Goles

  • 154 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Zlatan Ibrahimović va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Gerard Moreno sol davant la porteria al minut 11, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Á.S.C va ser a punt de marcar al minut 70, quan el seu jugador Matheus Nunes va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Marc-André Stegen va encarar al porter al 73, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xavi Schouten de Á.S.C va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.