Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736255264

Amistoso (Int.) 736255264 Información oficial sobre el partido 736255264 en Hattrick

18.06.2024 21:30:00

Flint FC Alineación oficial del equipo 'Flint FC' en el partido 1 - 3 F.C. Speedy Gonzo Alineación oficial del equipo 'F.C. Speedy Gonzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Flint FC Alineación oficial del equipo 'Flint FC' en el partido 0 - 2 F.C. Speedy Gonzo Alineación oficial del equipo 'F.C. Speedy Gonzo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flint FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Flint va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Gwyddno 'Wild Card' Wild rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Flint va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però John Sheehan va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 es va veure una gran oportunitat per a Flint per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gwyddno 'Wild Card' Wild, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ross Jones de Flint la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. Speedy Gonzo

Goles Goles

  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): Speedy van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 74, quan Andrei Hurbean va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 84, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ezra Markovitch es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Rokkó Fodré va augmentar l'avantatge de Speedy a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 43 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Mike Stanmore de Speedy no va ser gol per ben poc.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Rokkó Fodré quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 208 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Adi Miculaş de Speedy va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Vlad Dobrin que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, un refús desafortunat de Dion Elias, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ezra Markovitch no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marian Tiloi de Speedy es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.