Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736254914

Amistoso (Int.) 736254914 Información oficial sobre el partido 736254914 en Hattrick

19.06.2024 23:25:00

Oro y azul Alineación oficial del equipo 'Oro y azul' en el partido 1 - 1 Hertals City Alineación oficial del equipo 'Hertals City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oro y azul Alineación oficial del equipo 'Oro y azul' en el partido 1 - 1 Hertals City Alineación oficial del equipo 'Hertals City' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,0 % 79,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oro y azul

Goles Goles

  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Gualterio Maciel va marcar al minut 76 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): azul van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Claudio Aguirre Suárez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): azul van sortir al contraatac al minut 25, però Jorge Valdivia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Eduardo Alberto Yrigoyen de azul va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 38, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 71 minuts, en Claudio Aguirre Suárez no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Víctor Juan Roscio va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Juan Roscio de azul amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Hertals City

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Hertals agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Berend Vanhemelen amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Symen Hubin al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Hertals Jean-Hugues Chevrollier quasi marca al minut 58 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Berend Vanhemelen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Hertals va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bernardino Cordero va desviar el xut final de Berend Vanhemelen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Jean-Hugues Chevrollier de Hertals va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.