Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736254779

Amistoso (Int., RC) 736254779 Información oficial sobre el partido 736254779 en Hattrick

18.06.2024 19:20:00

Stars Balls Alineación oficial del equipo 'Stars Balls' en el partido 1 - 0 Apolda Unitet Alineación oficial del equipo 'Apolda Unitet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stars Balls Alineación oficial del equipo 'Stars Balls' en el partido 2 - 0 Apolda Unitet Alineación oficial del equipo 'Apolda Unitet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stars Balls

Goles Goles

  • 120 Minuto 82 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 82, indicava inequívocament que en Jacek Gorczyński va saber trobar la xarxa rival. Stars desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Paolo Giassi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Stars.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Stars va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gian Maria De Rico va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Reinhold Bramfeld.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a Stars per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Paolo La Pesara, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Apolda Unitet

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Apolda, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Dan Păţan va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Apolda va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Malte Bettenhofer va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Apolda va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Malte Bettenhofer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Apolda va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sébastien Bertholet, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.