Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736254399

Amistoso 736254399 Información oficial sobre el partido 736254399 en Hattrick

19.06.2024 16:30:00

FK Vikings Midtjyland 2000 Alineación oficial del equipo 'FK Vikings Midtjyland 2000' en el partido 5 - 2 Igenigen Alineación oficial del equipo 'Igenigen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK Vikings Midtjyland 2000 Alineación oficial del equipo 'FK Vikings Midtjyland 2000' en el partido 3 - 0 Igenigen Alineación oficial del equipo 'Igenigen' en el partido
Tiene suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Vikings Midtjyland 2000

Goles Goles

  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Simone Baldaro de Midtjyland va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Hans-Henrik Bjerg, que no va perdonar.
  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Corria el minut 24 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Markus Dalum, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Boris Ibl, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hans-Henrik Bjerg es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Midtjyland va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Benny Breiner, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Simone Baldaro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Midtjyland va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Guido Adduci en un 1 contra 1 amb el porter Thomas Bahnsen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Midtjyland va ser a punt de marcar al minut 17, quan el seu jugador Theodor Schmidt va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Boris Ibl va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Midtjyland se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hans-Henrik Bjerg va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Igenigen

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Samuel Svane quedar desmarcat i marcar per a Igenigen al minut 11. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Als 52 minuts de partit, Elmar Nimz de Igenigen va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Elmar Nimz de Igenigen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.