Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736253785

Amistoso (Int.) 736253785 Información oficial sobre el partido 736253785 en Hattrick

19.06.2024 13:30:00

royal maarten footballclub Alineación oficial del equipo 'royal maarten footballclub' en el partido 2 - 3 LokomotivRibbaIn Alineación oficial del equipo 'LokomotivRibbaIn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
royal maarten footballclub Alineación oficial del equipo 'royal maarten footballclub' en el partido 2 - 0 LokomotivRibbaIn Alineación oficial del equipo 'LokomotivRibbaIn' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

royal maarten footballclub

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 30 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Giorgio Buonanno llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al footballclub una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Robin Wauthier, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 54.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Giorgio Buonanno va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Guust De Cock, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Maickel Van Rooy de footballclub va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 39, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dean Vandevenne! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maickel Van Rooy va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Kelces Wangka va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Guust De Cock hauria d'haver estat gol al minut 69 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

LokomotivRibbaIn

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Otto Wikgren va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a LokomotivRibbaIn.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de LokomotivRibbaIn. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Amar Kamenica xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): En Lars-Ivan Kullenland va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Helge Eggborg la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Diako Dleer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Eugeen Kestens va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 21 de joc.