Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736252040

Amistoso (Int.) 736252040 Información oficial sobre el partido 736252040 en Hattrick

19.06.2024 17:40:00

Racing Club Beqaa Alineación oficial del equipo 'Racing Club Beqaa' en el partido 2 - 2 La Cantina F.C. Alineación oficial del equipo 'La Cantina F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Racing Club Beqaa Alineación oficial del equipo 'Racing Club Beqaa' en el partido 5 - 2 La Cantina F.C. Alineación oficial del equipo 'La Cantina F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Club Beqaa

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El RCB sempre confia amb les genialitats d'en Worawut Suwanwisutr; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 del partit, el jugador Aladdin Fleifel de RCB va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aladdin Fleifel va estar a punt de sentenciar el partit al minut 8, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Aladdin Fleifel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de RCB.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Worawut Suwanwisutr va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Jalal Zaatari arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Aryn Tayara va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RCB se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 206 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 64 minuts de joc, Jed Stigall semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): RCB va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ralf Keyrouz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Paco Turza.

La Cantina F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 18. L'anotador per Cantina va ser Gniewosz Darowski, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 170 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Pontus Magnusson va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En José Luis Esteva va encarar al porter al 15, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Răzvan-Andrei Măndoiu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Peter Matta, però la pilota va topar amb el travesser.