Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736251102

Copa 736251102 Información oficial sobre el partido 736251102 en Hattrick

20.06.2024 00:40:00

Twice and Once FC Alineación oficial del equipo 'Twice and Once FC' en el partido 3 - 4 O Bom Torcedor Alineación oficial del equipo 'O Bom Torcedor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Twice and Once FC Alineación oficial del equipo 'Twice and Once FC' en el partido 3 - 1 O Bom Torcedor Alineación oficial del equipo 'O Bom Torcedor' en el partido
Tiene un resultado normal 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Twice and Once FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 del partit, el jugador Maicon Filipe Igarapava de Twice va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Twice una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Maicon Filipe Igarapava, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 26.
  • 124 Minuto 80 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 80 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Pedro Vizzotto. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Chiquinho Paiva va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Twice.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Twice va estar a punt de posar-se per davant al minut 47 però Pedro Vizzotto va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Attilio Tardin arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Vizzotto de Twice amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

O Bom Torcedor

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 10, quan Lino Torres va posar els visitants Torcedor per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Ansa Belim va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 22 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Raphael Luiz Carmo per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 136 Minuto 90 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Pedro Vizzotto s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Lino Torres, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cacá Veronezi de Torcedor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vinícius Couto Wessel de Torcedor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.