Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736247358

Copa 736247358 Información oficial sobre el partido 736247358 en Hattrick

20.06.2024 00:10:00

Los Picha Loca Alineación oficial del equipo 'Los Picha Loca' en el partido 0 - 5 Sankt Pauli FDCPS Alineación oficial del equipo 'Sankt Pauli FDCPS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Picha Loca Alineación oficial del equipo 'Los Picha Loca' en el partido 2 - 2 Sankt Pauli FDCPS Alineación oficial del equipo 'Sankt Pauli FDCPS' en el partido
Tiene mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Picha Loca

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Eustaquio Espinoza va disposar d'una bona oportunitat al minut 21, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Sankt Pauli FDCPS

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Damián Vélez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 18 (Gol de penalti): Passaven 18 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Rupeshwar Verma va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): El St. Pauli era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Zoltán Pintér va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del St. Pauli van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Bernardo Oviedo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alexandru Pandele va augmentar l'avantatge de St. Pauli a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Heber Escallón, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de St. Pauli va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Heber Escallón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Armando Favale de St. Pauli va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.