Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736247154

Copa 736247154 Información oficial sobre el partido 736247154 en Hattrick

19.06.2024 23:55:00

CF Luz Alineación oficial del equipo 'CF Luz' en el partido 1 - 2 Las violetas SF Alineación oficial del equipo 'Las violetas SF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF Luz Alineación oficial del equipo 'CF Luz' en el partido 2 - 1 Las violetas SF Alineación oficial del equipo 'Las violetas SF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Luz

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Gilberto Cuevas, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Luz es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Jairo Kecán arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Jairo Kecán de Luz gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Agustín Aguirre va ser clau en la jugada d'atac de Luz al minut 83, quan ell mateix va fer una passada brutal a José Joaquín Botero, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Luz per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 84, quan Guillermo Rodríguez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 224 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Luz va gaudir d'un penal a favor al minut 86, però el jugador Alonso Bustamante va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Leandro Martínez.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Luz va estar a punt de posar-se per davant al minut 88 però Alonso Bustamante va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Augusto Briceño.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Joaquín Botero de Luz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Las violetas SF

Goles Goles

  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alejandro Barbosa arribés a peus de Niver Sotelo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a violetas el 1 - 1.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gilberto Astaíza va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de violetas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hugo Osmar Nogueira, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Niver Sotelo de violetas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.