Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736246222

Copa 736246222 Información oficial sobre el partido 736246222 en Hattrick

20.06.2024 00:05:00

DeKalb Dynamos Alineación oficial del equipo 'DeKalb Dynamos' en el partido 4 - 2 Plymouth United FC Alineación oficial del equipo 'Plymouth United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DeKalb Dynamos Alineación oficial del equipo 'DeKalb Dynamos' en el partido 2 - 1 Plymouth United FC Alineación oficial del equipo 'Plymouth United FC' en el partido
Tiene suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeKalb Dynamos

Goles Goles

  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Stacy Rausch, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Dynamos.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en David Greenwood va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Dynamos empatava el partit, 2 a 2, al minut 76.
  • 123 Minuto 99 (Gol por la derecha): El jugador Jamie Blackman de Dynamos, després de 99 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 113 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Dynamos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Justin Word va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Kyron Glover va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Kyron Glover no oblidarà el que li va passar durant el minut 43. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 72 minuts, en Jamie Blackman no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henry Griffin.

Plymouth United FC

Goles Goles

  • 136 Minuto 7 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Stacy Rausch s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Xavier Rees, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 1.
  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): El contraatac de PUFC va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Heidelberg Báez va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PUFC van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Heidelberg Báez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Heidelberg Báez va superar els defenses rivals per velocitat al minut 47 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 263 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Xavier Rees va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yaser Abshenasan de PUFC es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dani Mañes de PUFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.