Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736246126

Copa 736246126 Información oficial sobre el partido 736246126 en Hattrick

20.06.2024 00:05:00

Sleepy Joe Brandon and the Corn Pops Alineación oficial del equipo 'Sleepy Joe Brandon and the Corn Pops' en el partido 5 - 1 AFC-RHEL Alineación oficial del equipo 'AFC-RHEL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sleepy Joe Brandon and the Corn Pops Alineación oficial del equipo 'Sleepy Joe Brandon and the Corn Pops' en el partido 6 - 0 AFC-RHEL Alineación oficial del equipo 'AFC-RHEL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sleepy Joe Brandon and the Corn Pops

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Brandon s'avançava al marcador al minut 13, després d'un rebot que va caçar en Griffin Reed per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Brandon pel centre va donar un gran resultat: el gol de Saber Mouhal va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44 en Griffin Reed va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Brandon va aconseguir el 4 - 1 quan Griffin Reed va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Griffin Reed de Brandon va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Kolby Snook una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Timothy Peery va mantenir l'equip visitant dins del partit.

AFC-RHEL

Goles Goles

  • 153 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors de AFC-RHEL no defallien en cap moment. Producte d'això, en Martin Weitzel va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 19, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ángel Guerra va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Zaky Ikrami des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip AFC-RHEL Donovan Gullo quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Mark Anthony Gerst l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Donovan Gullo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del AFC-RHEL va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Martin Weitzel no va poder controlar.