Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736245362

Copa 736245362 Información oficial sobre el partido 736245362 en Hattrick

19.06.2024 23:35:00

New York Eagles SC Alineación oficial del equipo 'New York Eagles SC' en el partido 1 - 4 Seattle Alineación oficial del equipo 'Seattle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New York Eagles SC Alineación oficial del equipo 'New York Eagles SC' en el partido 1 - 3 Seattle Alineación oficial del equipo 'Seattle' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New York Eagles SC

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Julián Feldman, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Seattle

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Seattle van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andy Durand va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, el Seattle va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Randal Baker-McNulty, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Stephon Preston, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Stephon Preston de Seattle l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 66 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 29 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 29, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Austin Strother al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, el Seattle va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jan Banal s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Justin Niemeyer de Seattle la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.