Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736244591

Copa 736244591 Información oficial sobre el partido 736244591 en Hattrick

20.06.2024 00:00:00

Caricuao CF Alineación oficial del equipo 'Caricuao CF' en el partido 1 - 2 HAWK_FC Alineación oficial del equipo 'HAWK_FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Caricuao CF Alineación oficial del equipo 'Caricuao CF' en el partido 2 - 1 HAWK_FC Alineación oficial del equipo 'HAWK_FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,4 % 15,5 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caricuao CF

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Una falta al minut 21 va provocar un lliure directe. Marco Aragón el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Arturo José Díaz va fer una magnífica centrada, però la rematada de Abel Chacín va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Abel Chacín va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Arturo José Díaz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Pocaterra va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alcibiades Toyo de Caricuao va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Marco Aragón de Caricuao va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alcibiades Toyo va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

HAWK_FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Als 75 minuts de partit, Tim Echensperger de HAWK_FC va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 190 Minuto 83 (Gol de falta): El Mauro Palestro va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel HAWK_FC. 1-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): HAWK_FC van sortir al contraatac al minut 34, però Bulvio Galindo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): HAWK_FC van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Bulvio Galindo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): HAWK_FC va estar a punt d'empatar al 62 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Mauro Palestro que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Valentín Ospina quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Palestro de HAWK_FC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cristian Vielma de HAWK_FC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.