Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736242885

Copa 736242885 Información oficial sobre el partido 736242885 en Hattrick

19.06.2024 23:55:00

los lobos fc Alineación oficial del equipo 'los lobos fc' en el partido 0 - 5 Club Atletico Tucumán Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Tucumán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
los lobos fc Alineación oficial del equipo 'los lobos fc' en el partido 0 - 8 Club Atletico Tucumán Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Tucumán' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los lobos fc

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Ernesto Mariano Romero quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Rubén Enrique Cortazar va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 62 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 290 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Ernesto Mariano Romero va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.

Club Atletico Tucumán

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 18, quan Ben Field va posar els visitants C.A.T per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Alfredo Brualla va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en José Portugal de C.A.T l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 68 de partit.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Néstor Aníbal Picón va augmentar l'avantatge de C.A.T a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Javier Alejandro Pecora des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Paulino Tavares Marques es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Ben Field, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. C.A.T va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): José Portugal de C.A.T va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 60 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): C.A.T quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Paulino Tavares Marques va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ben Field de C.A.T es va guanyar la targeta groga merescudament.