Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736241052

Copa 736241052 Información oficial sobre el partido 736241052 en Hattrick

19.06.2024 23:45:00

Macca Habaneros Alineación oficial del equipo 'Macca Habaneros' en el partido 3 - 1 Revolución Commie C.F. Alineación oficial del equipo 'Revolución Commie C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Macca Habaneros Alineación oficial del equipo 'Macca Habaneros' en el partido 2 - 1 Revolución Commie C.F. Alineación oficial del equipo 'Revolución Commie C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,0 % 33,1 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Macca Habaneros

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Habaneros s'esgargamellaven dempeus per esperonar Bahador Ghezeltapeh que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 81 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 138 Minuto 94 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Bahador Ghezeltapeh arribés a peus de Paul Koech, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Habaneros el 2 - 1.
  • 131 Minuto 110 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Habaneros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Patrick McLeigh va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Atte Alanko va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Habaneros.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paul Koech! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 50 minuts, en Paul Koech no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Javier García de Burunda va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 231 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Al minut 112, Bahador Ghezeltapeh gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ralph 'Comandante' Guérault va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Petri Sahala.

Revolución Commie C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): En Lorenzo Pluymert donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 39 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Elías Hoyo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 289 Minuto 36 (Ocasión evento especial): Abdur-Rahman Humayun va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 36, però no s'esperava que en Akbar Ma'dani, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Lorenzo Pluymert quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Helmut Schinko, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Mariano Huarcaya de Commies va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardt Fliegenbauer de Commies la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maikol Harris de Commies es va guanyar la targeta groga merescudament.