Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736240215

Copa 736240215 Información oficial sobre el partido 736240215 en Hattrick

19.06.2024 23:35:00

mapas y perros pequeños Alineación oficial del equipo 'mapas y perros pequeños' en el partido 7 - 4 FC. ALIANZA LIMA Alineación oficial del equipo 'FC. ALIANZA LIMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
mapas y perros pequeños Alineación oficial del equipo 'mapas y perros pequeños' en el partido 5 - 1 FC. ALIANZA LIMA Alineación oficial del equipo 'FC. ALIANZA LIMA' en el partido
Tiene suerte 5.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mapas y perros pequeños

Goles Goles

  • 113 Minuto 46 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al pequeños una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Aarón 'B Good' Cisneros, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 46.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de pequeños van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Humberto Reynoso en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors del pequeños amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 80, deixant Ricardo 'A Bruxa' Ferre en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Corria el minut 89 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Orlando 'Autisti' Chipoco, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 103 (Gol por la izquierda): Al minut 103 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 5 - 4. L'autor del gol per a pequeños va ser Axel 'Autisti' Gómez.
  • 132 Minuto 114 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de pequeños a 6 - 4. Weng Ji Castillo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 115 (Gol por la derecha): pequeños va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mateo 'A Bruxa' Huamantico va poder fer el 7 - 4 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El jugador de pequeños Weng Ji Castillo quasi va assolir l'empat al minut 56 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vital 'Autisti' Herrada de pequeños es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

FC. ALIANZA LIMA

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): ALIANZA agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Eliezer Barreto amb mestria.
  • 136 Minuto 50 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Ricardo 'A Bruxa' Ferre encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Yiannis Tasopoulos anotar per a ALIANZA el 1 - 2. Millor no veure'n la repetició.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): ALIANZA sabia com jugar al contraatac, i al minut 57, Bruce Webster va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 89 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Yiannis Tasopoulos de ALIANZA marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ricardo 'A Bruxa' Ferre es va comportar com un juvenil al minut 76 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.