Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736238185

Copa 736238185 Información oficial sobre el partido 736238185 en Hattrick

19.06.2024 23:25:00

Elite Azul Alineación oficial del equipo 'Elite Azul' en el partido 3 - 4 Independiente Nebraska Alineación oficial del equipo 'Independiente Nebraska' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Elite Azul Alineación oficial del equipo 'Elite Azul' en el partido 1 - 2 Independiente Nebraska Alineación oficial del equipo 'Independiente Nebraska' en el partido
Tiene suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elite Azul

Goles Goles

  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Bastián Puelma de Elite va fer un bon esprint per escapar-se de Alejandro Henríquez i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Eirik Valle va superar els defenses rivals per velocitat al minut 18 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bastián Puelma va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vital Reynaert de Elite la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bastián Puelma de Elite es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eirik Valle de Elite va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Elite, Andrzej Herok, col·locà la pilota just a les mans d'en Tim Köhne. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Hernán Boyé xutant per a Elite va fer anar la pilota just on la volia, però Tim Köhne, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Elite Eirik Valle, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tim Köhne. El marcador continuava 1 - 2.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): A en Mihai Damian de Elite li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Tim Köhne posant el 2 - 2 a l'electrònic.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Elite Valentin Adushev va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Bastián Puelma de Elite, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tim Köhne en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Vital Reynaert, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Tim Köhne va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Elite i 3 - 3 al marcador.

Independiente Nebraska

Goles Goles

  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 85. L'anotador per Independiente va ser Eusebio Barraza, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Ferrán Monje va estar a punt de posar per davant a Independiente amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Olav Schrammel va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pedro Lleras va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Erik De Pau rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Independiente va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Ferrán Monje va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Independiente creava perill des de la dreta al minut 78, però en Olav Schrammel, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Eusebio Barraza desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Reinhardt Ehrenberger de Independiente, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 86, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Ferrán Monje, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 88 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Independiente que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Erik De Pau, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 101 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pedro Lleras, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): Pascual Talcao va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Olav Schrammel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erik De Pau es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Independiente, Ferrán Monje, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Juan Carlos Nahuelquin de Independiente va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Eusebio Barraza va xutar fora per a Independiente, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mal Pearman de Independiente va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Erik De Pau de Independiente anava molt fort i col·locat però Olav Schrammel no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Shalom Kizel va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): En Tim Köhne anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Independiente.