Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736237493

Copa 736237493 Información oficial sobre el partido 736237493 en Hattrick

19.06.2024 23:10:00

FC El Weeey Alineación oficial del equipo 'FC El Weeey' en el partido 0 - 1 Amigosdetuhna Alineación oficial del equipo 'Amigosdetuhna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC El Weeey Alineación oficial del equipo 'FC El Weeey' en el partido 0 - 2 Amigosdetuhna Alineación oficial del equipo 'Amigosdetuhna' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC El Weeey

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Weeey Raúlo Villarino quasi va assolir l'empat al minut 81 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Weeey a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Humberto Aguilar va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Amigosdetuhna

Goles Goles

  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 71, quan Sólarn á Ryggi va posar els visitants Amigosdetuhna per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En José Antonio Paillalef va poder marcar per a Amigosdetuhna en un servei de cantonada picat per en Luka Warner quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luka Warner ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Carlos María Potenza va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marcel Wunderer va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): José Antonio Paillalef quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marcel Wunderer, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de José Antonio Paillalef. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.