Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736237317

Copa 736237317 Información oficial sobre el partido 736237317 en Hattrick

19.06.2024 23:10:00

Lirhoyem C.S.D. Alineación oficial del equipo 'Lirhoyem C.S.D.' en el partido 4 - 2 Chiqui F.C Alineación oficial del equipo 'Chiqui F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lirhoyem C.S.D. Alineación oficial del equipo 'Lirhoyem C.S.D.' en el partido 2 - 0 Chiqui F.C Alineación oficial del equipo 'Chiqui F.C' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lirhoyem C.S.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Felipo Wilcke va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Dante Aliste anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a Lirhoyem.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Lirhoyem, Jon-Ander Ilabaca, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Apollo Montero de Lirhoyem, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fawaz Logman en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Ruperto Saldivia anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a Lirhoyem.

Chiqui F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Chiqui van sortir al contraatac amb encert al minut 42, però Juan María 'Pulpo' Fernández no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ingemar Paus no va ser aprofitada per en Mihajlo Bugarski que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Arquímides  Lasnier, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 44 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chiqui que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lautaro Schiavon, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Chiqui va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lautaro Schiavon, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 101 (Ocasión de contra por la izquierda): Chiqui van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 101, però Sergio Fontalquer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Sergio Fontalquer de Chiqui va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ingemar Paus de Chiqui amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Venancio Tuñon després que el jugador de Chiqui li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mihajlo Bugarski de Chiqui es va emportar una amonestació al minut 106 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Sergio Fontalquer va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Felipo Wilcke va xutar fora per a Chiqui, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Chiqui Arquímides  Lasnier no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Efthimis Ntouvaras es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Juan María 'Pulpo' Fernández, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Efthimis Ntouvaras va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Chiqui i 4 - 2 al marcador.