Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736236652

Copa 736236652 Información oficial sobre el partido 736236652 en Hattrick

19.06.2024 22:30:00

Bello Horizonte FC Alineación oficial del equipo 'Bello Horizonte FC' en el partido 1 - 3 Cannes Lions Alineación oficial del equipo 'Cannes Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bello Horizonte FC Alineación oficial del equipo 'Bello Horizonte FC' en el partido 1 - 1 Cannes Lions Alineación oficial del equipo 'Cannes Lions' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,8 % 41,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bello Horizonte FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 20 (Gol de falta): El Joseph Chisale va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel BH FC. 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Justin Letelier! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Justin Letelier va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): BH FC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Justin Letelier va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): BH FC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Justin Letelier va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Erwin Flower.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Justin Letelier va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Justin Letelier de BH FC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Cannes Lions

Goles Goles

  • 160 Minuto 24 (Gol de falta): L'entrenador de Cannes es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Christian Araújo era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Passats 67 minuts de partit, Cannes es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Obdulio 'Terminator' Bentivoglio es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Julián Pelletti va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 76, i va fer pujar el 1 - 3 per a Cannes.

Tarjetas Tarjetas