Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736235105

Copa 736235105 Información oficial sobre el partido 736235105 en Hattrick

19.06.2024 22:50:00

Union Island Athletic Alineación oficial del equipo 'Union Island Athletic' en el partido 1 - 2 BLACK RAVENS EINSIEDELN Alineación oficial del equipo 'BLACK RAVENS EINSIEDELN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Union Island Athletic Alineación oficial del equipo 'Union Island Athletic' en el partido 0 - 1 BLACK RAVENS EINSIEDELN Alineación oficial del equipo 'BLACK RAVENS EINSIEDELN' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Island Athletic

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, Calvin Mendes va pentinar un córner cap al segon pal que Leon Goodridge va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Patrick Whyte, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

BLACK RAVENS EINSIEDELN

Goles Goles

  • 105 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 14, Kareem Browne va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Julian Pairaudeau, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Julani Morson va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 18 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Orlando O’Sullivan al minut 18.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de EINSIEDELN la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): EINSIEDELN va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Theo Insanally va desviar el xut final de Terrance Rhenals després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 83 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Orlando O’Sullivan al minut 83 semblava entrar, però Theo Insanally va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de EINSIEDELN va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Terrance Rhenals, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Terrance Rhenals de EINSIEDELN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Sylvester Bishop de EINSIEDELN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.