Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736233760

Copa 736233760 Información oficial sobre el partido 736233760 en Hattrick

19.06.2024 22:30:00

Mões Racing Club Alineación oficial del equipo 'Mões Racing Club' en el partido 4 - 2 Restless Seagulls Alineación oficial del equipo 'Restless Seagulls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mões Racing Club Alineación oficial del equipo 'Mões Racing Club' en el partido 3 - 1 Restless Seagulls Alineación oficial del equipo 'Restless Seagulls' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mões Racing Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Duarte Frade, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Racing es posava per davant!
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del Racing va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miro Gomes, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Racing contenien la respiració mentre en Maciel Luís Sá s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hélder Giro, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Miro Gomes del Racing ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Miro Gomes hauria d'haver estat gol al minut 82 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Nicolas Jorge va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Restless Seagulls

Goles Goles

  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Restless al minut 30. Constantino Mendes va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Restless sempre confia amb les genialitats d'en Jan Farkas; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alcides Matos no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mariano Hurtado estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tristan Lopez de Restless es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89 en Giovanni De Nunzio va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.