Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736232982

Copa 736232982 Información oficial sobre el partido 736232982 en Hattrick

19.06.2024 22:30:00

Chuto FC Alineación oficial del equipo 'Chuto FC' en el partido 4 - 0 Olympic Dragons Alineación oficial del equipo 'Olympic Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chuto FC Alineación oficial del equipo 'Chuto FC' en el partido 2 - 0 Olympic Dragons Alineación oficial del equipo 'Olympic Dragons' en el partido
Tiene suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chuto FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a CHT va ser Vitaliy Golenischev.
  • 108 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 40, en Anwar Titu la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Zeca Lopes Gouveia que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan CHT va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Zeca Lopes Gouveia des de dins de l'àrea.
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CHT eren letals, i Anwar Titu va aprofitar-ne un per aconseguir el 4 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): CHT va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Messias Abreu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): CHT per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Messias Abreu va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fernando Cristóvão Deodato va rematar alt.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El CHT ho intentava per la dreta per mitjà de Messias Abreu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Olympic Dragons

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Olympic van seguir progressant per la banda dreta. Alon Narkis va tenir la seva oportunitat al minut 54, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Scott Free va marxar de Enzo Vallebona en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Olympic van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Scott Free de Olympic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.