Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736230156

Copa 736230156 Información oficial sobre el partido 736230156 en Hattrick

19.06.2024 20:00:00

Los 3 Mosqueteros Alineación oficial del equipo 'Los 3 Mosqueteros' en el partido 5 - 4 Night Sky Alineación oficial del equipo 'Night Sky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los 3 Mosqueteros Alineación oficial del equipo 'Los 3 Mosqueteros' en el partido 1 - 2 Night Sky Alineación oficial del equipo 'Night Sky' en el partido
Tiene mucha potra 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los 3 Mosqueteros

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Mosqueteros, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Xavi Tarí per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 75 minuts, Pierre-Louis Rozec va superar per velocitat 浩貴 (Hiroki) 野田 (Noda) per posar el 2 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 107 (Gol de contra por el centro): Mosqueteros va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 107, quan Ramon Crua, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramon Crua de Mosqueteros es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 99 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Joel Gasol, el jugador de Mosqueteros va ser expulsat al minut 99.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ramon Crua va xutar fora per a Mosqueteros, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Mosqueteros, Ricardo Erbeta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jaume Mitjà, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, 直隆 (Naotaka) 茅根 (Kayane) va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Mosqueteros i 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Mosqueteros Joan Fradera va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador David Gomila de Mosqueteros va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Rick Clarke va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.

Night Sky

Goles Goles

  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En 浩之 (Hiroyuki) 俣野 (Matano) va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de 裕之 (Yasuyuki) 内山 (Uchiyama) que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 162 Minuto 110 (Gol por la izquierda): 尚紀 (Naoki) 佐藤 (Sato) va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 110.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Night va tenir l'empat a l'abast de la mà quan 裕之 (Yasuyuki) 内山 (Uchiyama) es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en 裕之 (Yasuyuki) 内山 (Uchiyama) ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Night va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en 将史 (Masafumi) 久保 (Kubo) no va poder controlar.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En 将史 (Masafumi) 久保 (Kubo) ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 92 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Night al minut 92, però el xut de 裕之 (Yasuyuki) 内山 (Uchiyama) va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Al minut 106, un refús desafortunat de Joan Fradera, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però 和起 (Kazuki) 森 (Mori) no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Night, 裕之 (Yasuyuki) 内山 (Uchiyama), col·locà la pilota just a les mans d'en Joan Fradera. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Night 尚紀 (Naoki) 佐藤 (Sato), dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Joan Fradera. El marcador continuava 4 - 3.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): A en 和起 (Kazuki) 森 (Mori) de Night li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Joan Fradera posant el 4 - 4 a l'electrònic.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): 浩之 (Hiroyuki) 俣野 (Matano) de Night va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador 駿介 (Shunsuke) 北井 (Kitai) de Night va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per 友貴 (Tomoki) 志村 (Shimura) de Night anava molt fort i col·locat però Joan Fradera no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.