Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736228828

Copa 736228828 Información oficial sobre el partido 736228828 en Hattrick

19.06.2024 19:45:00

Sigges Gäng Alineación oficial del equipo 'Sigges Gäng' en el partido 2 - 3 United 84 Alineación oficial del equipo 'United 84' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sigges Gäng Alineación oficial del equipo 'Sigges Gäng' en el partido 2 - 1 United 84 Alineación oficial del equipo 'United 84' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sigges Gäng

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Maksim Bulkov va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 33.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Després de 74 minuts de partit, Vitas Čanis igualava per Sigges en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Sven-Ingvar Ererberg va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Mario Federico Sacchini no va ser aprofitada per en Zdeněk Kostelanský que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

United 84

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sigges. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Anders Ramerberg la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del United es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 26.
  • 170 Minuto 61 (Gol de falta): Al minut 61, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Patrik Christiansson posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 170 Minuto 86 (Gol de falta): Al minut 86 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Patrik Christiansson va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jan-Evert Rönnkvist després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Midus Višteliūnas va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de United va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Olaus Fröbom, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.