Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736225596

Copa 736225596 Información oficial sobre el partido 736225596 en Hattrick

19.06.2024 18:00:00

Ai Vandals Alineación oficial del equipo 'Ai Vandals' en el partido 0 - 4 SC Westar Rivne Alineación oficial del equipo 'SC Westar Rivne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ai Vandals Alineación oficial del equipo 'Ai Vandals' en el partido 0 - 3 SC Westar Rivne Alineación oficial del equipo 'SC Westar Rivne' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ai Vandals

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Witold Handke hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Korneliusz Suchenek havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Ai van sortir al contraatac amb encert al minut 42, però Achacjusz Zmarlak no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edmund Wajs de Ai va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SC Westar Rivne

Goles Goles

  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): En Emirjon Demjaha va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 39. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Horacy Krueger va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 43, i va fer pujar el 0 - 2 per a Westar.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Sławomir Janoś de Westar va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Ireneusz Pawlus va augmentar l'avantatge de Westar a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Matthew Spronk va estar a punt de posar per davant a Westar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aureliusz Wichman va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Matthew Spronk, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Westar va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, el Westar va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Emirjon Demjaha s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Emirjon Demjaha de Westar va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.