Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736225256

Copa 736225256 Información oficial sobre el partido 736225256 en Hattrick

19.06.2024 18:00:00

TFC Terra Incognita Alineación oficial del equipo 'TFC Terra Incognita' en el partido 3 - 0 KS ORLĘTA Alineación oficial del equipo 'KS ORLĘTA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TFC Terra Incognita Alineación oficial del equipo 'TFC Terra Incognita' en el partido 2 - 0 KS ORLĘTA Alineación oficial del equipo 'KS ORLĘTA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TFC Terra Incognita

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): TFC s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Kazimierz Kędzior per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Amb 63 minuts jugats, en Besmir Begolli va augmentar l'avantatge de TFC a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): TFC va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Christophe Hoffelt va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 27 quan Matti Välimaa de TFC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Passaven 48 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Radosław Otręba va rematar alt.
  • 225 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Radosław Otręba va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TFC, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En Otto Knoblich va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Wiesław Utracki de TFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

KS ORLĘTA

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roman Garczarczyk es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Roman Garczarczyk va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marian Cizio de ORLĘTA es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.