Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736222186

Copa 736222186 Información oficial sobre el partido 736222186 en Hattrick

19.06.2024 18:00:00

Hentai Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Hentai Gdańsk' en el partido 2 - 4 Tadex Mirów Alineación oficial del equipo 'Tadex Mirów' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hentai Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Hentai Gdańsk' en el partido 4 - 1 Tadex Mirów Alineación oficial del equipo 'Tadex Mirów' en el partido
Tiene mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hentai Gdańsk

Goles Goles

  • 101 Minuto 42 (Gol por el centro): Maksym Kujawa de Hentai va demostrar les seves habilitats al minut 42 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 103 Minuto 49 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Hentai per la dreta va donar com a resultat un gol de Roar Christoffersen al minut 49 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roland Kronbichler va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Zoltán Keserű va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maksym Kujawa de Hentai amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlo Schiavone de Hentai es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roar Christoffersen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roar Christoffersen de Hentai va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Tadex Mirów

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Tadex va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 37. Sotiris Tsioumplekos va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 106 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Tadex sempre confia amb les genialitats d'en Mario Machiels; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 2.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Tadex va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mario Machiels, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Mario Machiels va aprofitar un error defensiu al minut 57, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Tadex.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Tadex va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Wojtek Szczęsny va desviar el xut final de Albino Martins després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 225 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Lado Gikoshvili va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yannick Crenzin-Götz de Tadex es va guanyar la targeta groga merescudament.