Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736219515

Copa 736219515 Información oficial sobre el partido 736219515 en Hattrick

19.06.2024 18:30:00

Rastaman Szczecin Alineación oficial del equipo 'Rastaman Szczecin' en el partido 5 - 0 Gryfici Zdz Alineación oficial del equipo 'Gryfici Zdz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rastaman Szczecin Alineación oficial del equipo 'Rastaman Szczecin' en el partido 3 - 0 Gryfici Zdz Alineación oficial del equipo 'Gryfici Zdz' en el partido
Tiene suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rastaman Szczecin

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Rastaman va ser Karl Oberauer.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Bogdan Kawczyński va incrementar l'avantatge de Rastaman amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 116 Minuto 59 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Villy Schmeichel sempre és una garantia. Al minut 59, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ahoutou Zongo marcar el 3 - 0 per al Rastaman.
  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Stig-Göran Håkansson va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 71, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Rastaman, mentre ja celebrava el 4 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Rastaman va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ahoutou Zongo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Elnathan Chubashi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ludwig Steinhuber va ser clau en la jugada d'atac de Rastaman al minut 42, quan ell mateix va fer una passada brutal a Karl Oberauer, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): Rastaman van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 56 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ahoutou Zongo no va ser gens encertat.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Stig-Göran Håkansson de Rastaman gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Gryfici Zdz

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Gryfici van sortir al contraatac al minut 78, però Clement Estorff va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iikka Halttunen de Gryfici va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.