Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736217988

Copa 736217988 Información oficial sobre el partido 736217988 en Hattrick

19.06.2024 19:10:00

Legião dos Tubarões Alineación oficial del equipo 'Legião dos Tubarões' en el partido 5 - 2 A.C MILAN C.V Alineación oficial del equipo 'A.C MILAN C.V' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Legião dos Tubarões Alineación oficial del equipo 'Legião dos Tubarões' en el partido 9 - 1 A.C MILAN C.V Alineación oficial del equipo 'A.C MILAN C.V' en el partido
Es un cenizo 8.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legião dos Tubarões

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Wim Rauch-Höphffner va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Tubarões empatava el partit, 1 a 1, al minut 31.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Walery Piszczek, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tubarões se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 38.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tubarões van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Viorel-Cătălin Zăuleţ va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Walery Piszczek va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tubarões pel centre va donar un gran resultat: el gol de Yarden Fargion va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tubarões, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Yarden Fargion va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alberto João Florindo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 90 podia haver acabat en gol, però Alain Zahn va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michael Rizk de Tubarões va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

A.C MILAN C.V

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Passats 29 minuts de partit, A.C MILAN es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Damião Andrade Pinto es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els jugadors de A.C MILAN no defallien en cap moment. Producte d'això, en Paulo Mendes va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Alexandre Mesquita quasi redueix la diferència al marcador al minut 73, però una gran estirada d'en Shangwe Mrwanda va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Alexandre Mesquita de A.C MILAN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.