Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736217975

Copa 736217975 Información oficial sobre el partido 736217975 en Hattrick

19.06.2024 19:10:00

Estrela Vermelha São Filipe Alineación oficial del equipo 'Estrela Vermelha São Filipe' en el partido 1 - 3 SK Birseck Alineación oficial del equipo 'SK Birseck' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estrela Vermelha São Filipe Alineación oficial del equipo 'Estrela Vermelha São Filipe' en el partido 1 - 0 SK Birseck Alineación oficial del equipo 'SK Birseck' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrela Vermelha São Filipe

Goles Goles

  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El São Filipe no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Radim Trkovský es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eliecer Guzmán de São Filipe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eddie Michielsen de São Filipe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SK Birseck

Goles Goles

  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): El porter de Birseck va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Abid Yacef va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Abid Yacef el va rematar Justinas Nevirauskas amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Birseck sabia com jugar al contraatac, i al minut 66, Abid Yacef va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Justinas Nevirauskas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Birseck van sortir al contraatac al minut 28, però Rafael Gentil-Lloch va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 280 Minuto 29 (Ocasión de falta): Abid Yacef va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Justinas Nevirauskas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Birseck van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Fabián Catrileo des de l'esquerra va sortir desviat.