Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736217747

Copa 736217747 Información oficial sobre el partido 736217747 en Hattrick

19.06.2024 18:10:00

The X Files Alineación oficial del equipo 'The X Files' en el partido 6 - 2 MiaoMiao Alineación oficial del equipo 'MiaoMiao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
The X Files Alineación oficial del equipo 'The X Files' en el partido 10 - 0 MiaoMiao Alineación oficial del equipo 'MiaoMiao' en el partido
Es un cenizo 9.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The X Files

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): El Files no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Bálint Szücs es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 42 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Files. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Yoav Kor xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 43 gràcies a la jugada de Daniel Sicuro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Daniel Sicuro, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Files.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Daniel Sicuro va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Files va aconseguir el 6 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hilmar Yde, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Berkant Yümni de Files va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

MiaoMiao

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Souheil Mcheik que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a MiaoMiao.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dory Rabbath va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a MiaoMiao va estar a punt d'arribar en un córner. En Mason Burke-Jamison va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Dory Rabbath quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.