Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736215389

Copa 736215389 Información oficial sobre el partido 736215389 en Hattrick

19.06.2024 17:00:00

marconi_fc Alineación oficial del equipo 'marconi_fc' en el partido 6 - 2 FC. Team Douche Alineación oficial del equipo 'FC. Team Douche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
marconi_fc Alineación oficial del equipo 'marconi_fc' en el partido 1 - 3 FC. Team Douche Alineación oficial del equipo 'FC. Team Douche' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,3 % 2,4 % 81,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marconi_fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a marconi_fc va ser Žarko Erić.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): marconi_fc va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 29 Tonny Molbo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Tonny Molbo va marcar al minut 31 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 1.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Žarko Erić de marconi_fc va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): marconi_fc va augmentar la diferència quan Villy Strand no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de marconi_fc va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hanns-Ulrich Warlich progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): marconi_fc va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Villy Strand va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lennard Loos.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Tonny Molbo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

FC. Team Douche

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del marconi_fc. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alfredo Pedro Vidazinha la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Douche es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 26.
  • 150 Minuto 64 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 64 a 3 - 2 gràcies al bon llançament de lliure directe de Abba Sakhir, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 9 minuts de joc, Andreja Petrović semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Igor Ljubanović quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Al Anderson va fer una jugada per la banda esquerra, però Adalmo Tavares va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexis Oben de Douche amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.