Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736214802

Copa 736214802 Información oficial sobre el partido 736214802 en Hattrick

19.06.2024 17:00:00

mvvkuh Alineación oficial del equipo 'mvvkuh' en el partido 5 - 3 Green Yellow army Alineación oficial del equipo 'Green Yellow army' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
mvvkuh Alineación oficial del equipo 'mvvkuh' en el partido 9 - 1 Green Yellow army Alineación oficial del equipo 'Green Yellow army' en el partido
Es un cenizo 9.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mvvkuh

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): mvvkuh va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Yonathan Stevens va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del mvvkuh va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Benicio Eguiarte, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Nikita Velichko va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de mvvkuh.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Yonathan Stevens de mvvkuh aconseguir un gol al minut 73 que posava per davant els locals: 4 - 3.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Benicio Eguiarte va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Benicio Eguiarte va rebre molts aplaudiments. Al minut 19 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): mvvkuh per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Václav Sekáč va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): mvvkuh va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tommie Schmelzer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Nikita Velichko gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Thomas Wadman va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Green Yellow army

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Mehmet Telmaç estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Marin Selimović va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 31.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Allejo Santos Garcia donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 59. L'anotador per Yellow va ser Yves Meyenberg, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 77, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ignazio Di Pierri va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Yves Meyenberg des de l'esquerra.