Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736214105

Copa 736214105 Información oficial sobre el partido 736214105 en Hattrick

19.06.2024 17:45:00

RediDdibri Alineación oficial del equipo 'RediDdibri' en el partido 1 - 2 life is good Alineación oficial del equipo 'life is good' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RediDdibri Alineación oficial del equipo 'RediDdibri' en el partido 1 - 1 life is good Alineación oficial del equipo 'life is good' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,2 % 74,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RediDdibri

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del RediDdibri s'esgargamellaven dempeus per esperonar Hendrikus Eijmael que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 53 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): RediDdibri van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Elias Bosch no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

life is good

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Walter Sienknecht que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Lautaro Ruiz que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a life.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Michael Stratz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Maximin Delacotte quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Eigil Schytz, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerardo Bricchi de life va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.